14 augustus 2016

De vuilraapactie van zondag 14 augustus 2016 vindt plaats in het Haagse Bos. Hieronder vind je de locatie en het tijdstip, daaronder de e-mail die naar de vrijwilligers is verstuurd.

Locatie:
Paviljoen Malieveld
Koekamplaan 6
2594 AA Den Haag

Tijdstip:
Ontvangst tussen 09:45 en 10:00

Locatie op de kaart:

 

Hieronder de tekst uit de e-mail met betrekking tot deze Vuilraapactie! :

Beste mensen,

De volgende actie is op 14 augustus in het Haagse Bos. De vorige keer vonden we veel flessen en blikjes. Ook nu verwacht ik dat het de moeite waard is om een rondje te maken. En het schijnt best wel mooi weer te worden.

Tussen 9.45 en 10.00 verzamelen we in de poffertjeskraam op het Malieveld.

Geef even door of je 14 augustus meedoet met de raapactie i.v.m. met materiaal dat we moeten meenemen. Er zijn nog ringen beschikbaar.

Tot ziens, groeten,

Jan Meijer, namens Vuilraaptroep Licht op Groen en Geel

De vuilraaptroep is ook telefonisch te bereiken: 070-3107883, (Jan Meijer), 06-10331348 (Arno Bouts en Judith Broos).

www.vuilraaptroep.nl

2 gedachten over “14 augustus 2016”

  1. Hoe ver zijn jullie gekomen met de schoonmaak? Ik raap af en toe vuil in het deel tussen Laan van NOI en Huis ten Bosch. Is het de moeite waard als ik daar komende week nog rondga?
    tom maas

  2. Hoi Ton,

    Ik heb afgelopen keer alleen in het Haagse Bos tussen het Malieveld en de Laan van NOI geraapt en daar lag een gemiddelde of iets beneden gemiddelde hoeveelheid (niet heel veel dus, maar ook niet heel weinig). Ik ben niet in het deel tussen Laan van NOI en Huis ten Bosch geweest. Meestal ligt er in dat deel een stuk minder afval. Maar stel dat de andere vuilrapers (ik was niet bij de groep gebleven, dus weet niet van iedereen waar ze zijn geweest) er ook zo over dachten, dan zou er daar nog niemand zijn geweest en ligt er misschien nog wat. Kan nooit kwaad om te kijken. Bedankt in ieder geval voor je interesse!

    Groet,

    Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.