24 JANUARI 2021 ….. OF LATER ?? (N.T.B.)

DE VOOR HET LAATST INGEPLANDE ACTIE WAS DIE VAN 11 OKTOBER 2020. DEZE WAS ECHTER AFGELAST I.V.M. HET SLECHTE WEER TOEN. KORT DAARNA KREEG HET CORONAVIRUS WEER EEN OPLEVING, WAARDOOR I.V.M. GROEPSGROOTTEBEPERKINGEN DE ACTIES DAARNA OOK NIET KONDEN DOORGAAN.

HIERONDER HET BERICHT VAN 11 OKTOBER 2020 – WAT AL KANT EN KLAAR OP DE WEBSITE WAS GEPLAATST. ZOU ZOMAAR KUNNEN DAT DE EERSTVOLGENDE ACTIE – WANNEER WE WEER MOGEN – WEER IN HET HAAGSE BOS IS.

ZODRA DEFINITIEF BEKEND IS WANNEER EN WAAR DE EERSTVOLGENDE ACTIE PLAATSVINDT DAN ZAL ONDERSTAAND BERICHT WORDEN GEUPDATED.

De vuilraapactie van zondag 11 oktober 2020 vindt plaats in het Haagse Bos. Hieronder vind je de locatie en het tijdstip. Daaronder de e-mail die is verstuurd.

Locatie:
Paviljoen Malieveld
Koekamplaan 6
2594 AA ‘s-Gravenhage

Tijdstip:
Ontvangst tussen 10:00 en 10:15 uur.

Tekst uit de e-mail:

Beste mensen,

Onze volgende raapactie is op zondag 11 oktober in en rond het Haagse Bos. Het is nu een jaar geleden dat Jenny van Leeuwen is overleden. Over 2 weken wordt ze herdacht (zie bericht van maandag), en dat kan natuurlijk het beste in een schoon bos. Daarnaast zal ook de kermis voor de nodige rommel hebben gezorgd, en ook op het deel van de Koekamp richting station CS ligt weer zat.

Vanaf 10.00 verzamelen we in de Poffertjeskraam.

Ik neem beperkt materiaal mee (streef er naar dat ieder zijn spullen weer mee naar huis neemt), maar uiteraard voldoende zakken.

Heb je desondanks toch nog een (nieuwe) grijper/handschoenen/ring nodig  geef dat even door. En ook als je van de partij bent!

Groeten,

Jan Meijer

Facebook: https://www.facebook.com/vuilraaptroep

Website: www.vuilraaptroep.nl

lichtopgroenengeel@xs4all.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.